Presentat el programa de la Jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla en el marc del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla 2020

Presentat el programa de la Jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla en el marc del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla 2020 07/10/2020

Ja teniu disponible el programa de la Jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla.

El proper dissabte 24 d'octubre, a l'Auditori del Centre Obrer de la Sénia (C. del Primer de Maig, 14) podrem gaudir de la jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla, emmarcada dins del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla.

Aquest festival, organitzat pel Centre d'Estudis Seniencsl'Agrupació Musical Senienca, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de la Séniaenguany està dedicat al binomi música/arts visuals. Totes les intervencions previstes buscaran explorar les sinèrgies entre aquests llenguatges artístics i explicar el procés creatiu entre músics i artistes visuals.

PROGRAMA

La jornada començarà amb el lliurament de materials necessaris i amb l'acte inaugural a les 10.30h.

Seguidament hi haurà la ponència marc: "Codi i performance", a càrrec de Marta Verde, programadora creativa. Berklee College of Music, València.

A partir de les 12.00h es portarà a terme la roda d'experiències

  • "NÚVOLS -de la intuïció a la creació-", a càrrec d'Ignasi Blanch, il·lustrador i artista visual; Josep Ollé, músic i compositor; i Rut Queralt, periodista.
  • "Laboratori d'art sonor; dotze anys d'investigació en el camp de l'escultura sonora", a càrrec de Vicent Matamoros, escultor sonor i docent; i Martí Ruiz, docent i artista sonor. Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.
  • "Sumant idees", a càrrec d'Elisabeth Sabala, artista visual; Efeemege, músic, compositor, artista visual i escriptor; i el grup Efeemege Music.
  • "Alias Sessions", a càrrec de Sergi Palau, artista visual i comissari artístic; i Murcof, músic i compositor.
  • "Allò que es veu, es sent i s'aprèn de fora de l'escola, a l'entorn urbà. Projecte Re-habitar el Barri", a càrrec de Magdalena Jaume i Noemy Berbel, Àrea d'Expressió Plàstica de la Universitat de les Illes Balears, Grup de Recerca en Art i Educació (GRAiE), Laboratori de Música i Arts.

Finalment, a les 14.30h, hi haurà el debat final i la cloenda. 

Per poder assistir a la jornada cal inscripció prèvia, omplint el formulari següent: Inscripció a la Jornada del 24 d'octubre 2020

A més, per la tarda, es complementarà la jornada amb el concert Vents de canvi, a les 19.30h. Es tracta d'un espectacle que combina la música de la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca amb la intervenció d'artistes visuals en directe: Roser Gay (Il·lustradora i creativa), Martí Ruiz (escultura sonora), Elisabet Sabala i Efeemege (música i pintura), Sergi Palau i Murcof. Amb la participació de l'Associació de Ball de la Sénia i el Grup de Dolçainers de Joventuts Unides. I amb la direcció de Pep Vila. Per aquest acte, degut al seu aforament limitat, cal reservar les entrades trucant al telèfon 679364008 de dilluns a divendres de 12.30h a 13.30h o per correu electrònic a centredestudis.lasenia@gmail.com 

Teniu tota la informació de la jornada a la pàgina web del Festival de Músiques en Terres de Cruïlla

En cap cas es pot assistir a la jornada si es presenta simptomatologia compatible amb la COVID-19 o si es conviu o s'ha estat en contacte estret amb persones amb símptomes. Tanmateix, s'hauran de respectar les distàncies de seguretat i utilitzar la mascareta en tot moment.

 

Imatge: Actuació de Sol Picó i "Chapi" durant la jornada Música i Dansa en Terres de Cruïlla, 2019. Font: fons propi. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.