III Premi d'Investigació Ramon Amigó i Anglès a projectes d’investigació en l’àmbit de l’onomàstica catalana

III Premi d'Investigació Ramon Amigó i Anglès a projectes d’investigació en l’àmbit de l’onomàstica catalana 06/10/2020

La Direcció General de Política Lingüística dota amb 6.000€ el guardó del III Premi d'Investigació Ramon Amigó i Anglès a projectes d'investigació en l'àmbit de l'onomàstica catalana, que convoca la Fundació URV a través del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest premi es concedeix a treballs de recerca que tinguin com a objectiu la confecció d'inventaris de noms de lloc i de persona. L'investigador o investigadora amb el projecte premiat té un termini de dos anys per desenvolupar el treball. En igualtat de condicions es valoraran preferentment els treballs que ajudin a acabar de completar l'estudi de l'àrea geogràfica corresponent a l'àmbit de la Universitat Rovira i Virgili.

L'objectiu d’aquest guardó és mantenir la dinàmica de treball que Ramon Amigó va posar en marxa i va impulsar al llarg de la seva vida. Per una banda, pretén ser un estímul per als investigadors; i, per altra banda, un homenatge a la figura d'aquest estudiós per la seva aportació a la disciplina de l'onomàstica, tant per l'obra publicada com per l'assessorament a altres investigadors.

El termini de presentació dels projectes de recerca s'acaba el divendres 16 d'octubre. Tots els projectes presentats s'han d'adreçar al Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili. El veredicte es farà públic durant el mes de novembre.

Us podeu inscriure omplint el formulari al següent enllaç: http://www.fundacio.urv.cat/media/upload/pdf/formulari_158869264522.pdf 

No s'admetran projectes de sol·licitants que hagin estat premiats en les dues edicions anteriors del premi.

Teniu tota la informació sobre aquest premi a la web de la URV.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.