Presentació del llibre "Catalunya a Bèlgica" a Girona

Presentació del llibre "Catalunya a Bèlgica" a Girona 30/09/2020

L'Institut Ramon Muntaner, la Federació d'Ateneus de Catalunya i l'Editorial Afers organitzen la presentació del llibre Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brussel·les (1930-2020), de l'historiador Jordi Bohigas

L'acte de presentació del llibre es portarà a terme el proper dimarts 6 d'octubre a les 19.00h a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l'Hospital, 6). 

Es tracta de l'obra guanyadora de la V Beca Terra d'Ateneus, convocada l'any 2018 per l'Institut Ramon Muntaner i la Federació d'Ateneus de Catalunya.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Joaquim Nadal, historiador i director de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i del Sr. Jordi Bohigas, autor de l'obra.

Hi intervindran: 

  • El Sr. Llorenç Navarro, president del Casal Català de Brussel·les.
  • El Sr. Vicent Olmos, editorial Afers.
  • El Sr. Pep Morella, president de la Federació d'Ateneus de Catalunya
  • La Sra. M. Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'Institut Ramon Muntaner.
  • El Sr. Lluís Puig, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya a l'exili i director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d'àmbit internacional.

Degut a les mesures compresses per la COVID-19, l'aforament està limitat. Les persones inscrites tindran prioritat per accedir a l’acte. Per a reserves cal trucar al 977401757 o bé a través de correu electrònic a info@irmu.org 

En cap cas es pot assistir a la presentació si es presenta simptomatologia compatible amb la COVID-19 o si es conviu o s'ha estat en contacte estret amb persones amb símptomes. Tanmateix, s'hauran de respectar les distàncies de seguretat i utilitzar la mascareta en tot moment.

Aquesta presentació es retransmetra en directe a través de totes les xarxes socials de l'IRMU. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.