Es convoca la primera edició dels Premis El Temps de les Arts

Es convoca la primera edició dels Premis El Temps de les Arts 22/09/2020

A partir d'avui, dimarts 18 de setembre, s'obre el termini per presentar candidatures per a la primera edició dels Premis El Temps de les Arts, que pretén reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: les arts visuals, les arts escèniques, la música, l’arquitectura i el patrimoni.

Aquests premis tenen l'objectiu d'estimular la cultura d'innovació dels territoris de parla catalana. En aquest sentit, també cerquen la participació i reconeixement de les iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió. 

A més, en el context actual d'excepcionalitat, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s'han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19.

Els Premis consten d'un total de 5 guardons, un per a cadascuna de les cinc modalitats: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 de gener de 2021.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dia 15 d'abril de 2021, tot coincidint amb el Dia Mundial de l'Art impulsat per la UNESCO

Totes les candidatures es poden presentar a través del formulari que podeu trobar aquí. Es poden presentar qualsevol persona física o entitat jurídica (associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.).

La inscripció als premis, que compten amb el suport de les diputacions de València i de Barcelona, i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, es farà per via telemàtica al portal web dels Premis El Temps de les Arts.

Per cada modalitat hi haurà un guanyador i dos accèssits. Cadascun dels cinc guanyadors rebrà una obra de l'artista Perejaume i una dotació econòmica de 3.000 euros i tots els accèssits rebran un diploma de reconeixement

Els premis compten amb un jurat qualificat en cadascuna de les especialitats. 

Per més informació: http://premis.tempsarts.cat 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.