La Jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla en el marc del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla 2020

La Jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla en el marc del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla 2020 22/09/2020

El proper dissabte 24 d'octubre, a l'Auditori del Centre Obrer de la Sénia (C. del Primer de Maig, 14) podrem gaudir de la jornada Música i Arts Visuals en Terres de Cruïlla, emmarcada dins del VIII Festival Músiques en Terres de Cruïlla.

Aquest festival, organitzat pel Centre d'Estudis Seniencsl'Agrupació Musical Senienca, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de la Séniaenguany està dedicat al binomi música/arts visuals. Totes les intervencions previstes buscaran explorar les sinèrgies entre aquests llenguatges artístics i explicar el procés creatiu entre músics i artistas visuals.

Enguany la ponència marc anirà a càrrec de la programadora creativa Marta Verde i a la Roda d’Experiències hi haurà xerrades i actuacions de petit format d’artistes plàstics, video-Dj, il·lustradors, creadors d'escultura sonora i artistes visuals en general. Ignasi BlanchElisabeth SabalaVicent MatamorosSergi Palau o Murcof, seran alguns dels participants.

El Festival Música en Terres de Cruïlla compta amb el patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Obra Social Fundació La Caixa i la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Sénia, del Campus Extens de la URV, del Programa d'Acció Cultural RBIV de la Diputació de Tarragona i de Joventuts Unides, el Centre Obrer i la Casa de Andalucía de La Sénia.

La inscripció a la jornada és gratuïta i es retransmetrà en streamming. Properament us informarem del programa definitiu i s’obrirà la inscripció.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.