XXV Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona

XXV Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona 21/09/2020

Enguany, degut a les circumstàncies actuals provocades per la Covid-19, la XXV Trobada de Centres d'Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona s'ha celebrat de forma virtual, durant el matí del passat dissabte 19 de setembre. 

La trobada va començar amb la presentació de la publicació del "Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat (1914-0925)", a càrrec de Josep Santesmases, Enric Pujol (enfocament i continguts del projecte) i Jordi Gaitx (els diputats gironins). 

Posteriorment, cada centre d'estudis va presentar i explicar les seves activitats i publicacions a partir de les fitxes rebudes prèviament. 

Finalment, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona van exposar les seves informacions. 

En aquesta ocasió, la trobada s'ha portat a terme mitjançant una plataforma virtual pròpia, impulsada des de la CCEPC, la qual s'ofereix als centres d'estudis adherits de forma gratuïta: https://videoconferencies.ccepc.org/b/ 

Els punts principals d'aquest servei es basen en què no cal instal·lar cap programari, només necessiteu una bona connexió a internet, micròfon i càmera. I, a més, no cal l'autorització a entrar a la reunió, sinó que cada participant hi entra de forma directa quan es connecta, identificant-se amb el seu nom corresponent. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.