Neix la Setmana de la Pedra Seca

Neix la Setmana de la Pedra Seca 15/09/2020

El projecte COL·LABORAxPAISATGE impulsa la creació de la Setmana de la Pedra Seca amb l'objectiu de commemorar el 2n aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO. 

Per primera vegada, entre el 23 i el 29 de novembre de 2020 es portaran a terme tot un seguit d'activitats arreu del territori català per tal de reivindicar i donar visibilitat al patrimoni de la pedra seca i la seva tècnica constructiva. Totes les activitats programades al llarg d'aquesta setmana es podran consultar en una agenda en línia, així com en un mapa d'ubicacions. 

Totes aquelles entitats, col·lectius i persones que vulguin participar en la Setmana de la Pedra Seca han d'organitzar una activitat durant la setmana del 23 al 29 de novembre de 2020 i omplir el formulari web de www.collaboraxpaisatge.cat/participar per tal d'inscriure-la a l'agenda en línia.

Les activitats que s'organitzin han d'estar directament relacionades amb la pedra seca i poden ser: jornades divulgatives, xerrades, visites guiades, tallers, accions de voluntariat, exposicions, concursos, etc. 

La Setmana de la Pedra Seca és una iniciativa de COL·LABORAxPAISATGE amb la col·laboració de nombroses entitats i són col·laboradors de la Setmana de la Pedra Seca el Departament de Cultura i l'Ofici de l'Alguer de la Generalitat de Catalunya, el Govern d'Andorra, el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT), l'Institut Ramon Muntaner i el Parc Natural Regional del Pirineu Català.

Per la seva banda, COL·LABORAxPAISATGE és un projecte de cooperació impulsat per ADRINOC amb l'assessorament de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, que compta amb la col·laboració de l'APSAT i la participació de cinc grups d'acció local (GAL) d'arreu del territori català.

Trobareu tota la informació a la web: www.collaboraxpaisatge.cat

A més, podeu seguir totes les notícies sobre la Setmana de la Pedra Seca a les seves xarxes socials (facebook, twitter i instagram), mitjançant el hashtag #SetmanadelaPedraSeca. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.