Curs d'Història El Vallès: Cronistes i estudiosos locals

Curs d'Història El Vallès: Cronistes i estudiosos locals 04/09/2020

La Fundació Bosch i Cardellach, conjuntament amb altres centres d'estudis del Vallès, l'Ajuntament de Sabadell, l'Institut Ramon Muntaner, els Serveis Territorials del Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament, i la CORE en Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ofereix el Curs d'Història El Vallès: Cronistes i estudiosos locals.

Aquest curs començarà el dimecres 7 d'octubre, amb una sessió inaugural a càrrec d'Òscar Jané (Uniersitat Autònoma de Barcelona), i acabarà el dimecres 25 de novembre, amb una taula rodona amb la presència de representants dels centres d’estudi, M. Carme Jiménez (IRMU) i Francesc Viso (CCEPC).

El curset es durà a terme entre octubre i novembre de 2020 de forma presencial i telemàtica alhora que es portarà a terme tots els dimecres de 19.00 a 21.00h.

Formació
Curs de modalitat virtual de formació. Les persones inscrites rebran un enllaç exclusiu per fer el seguiment de les sessions. En cas que la situació sanitària ho permetés, el curs es faria presencialment a la Fundació Bosch i Cardellach. 

Constarà de 8 sessions a càrrec d'historiadors i estudiosos locals que ens presentaran les seves recerques, algunes inèdites, de la comarca. 

El curs va adreçat a professors, estudiants i ciutadania en general. 
 
Reconeixement acadèmic
Inclòs al Pla de Formació de Zona del Departament d'Ensenyament. Es certificarà la participació.

Preu
30 € per a totes les sessions (15 € per a estudiants de la UAB, majors de 65 anys, membres i/o socis dels Centres d'Estudis de la comissió organitzadora). Gratuït per al professorat adherit al Pla de Formació de Zona del Departament d'Ensenyament. Participació a una sola sessió: 5 € (3 € quota reduïda).
 
Inscripcions
Es requereix inscripció prèvia a la Fundació Bosch i Cardellach. També podeu trucar al 93 725 85 64, o enviar un correu a: secretaria@fbc.cat 

Teniu adjunt a la notícia el programa del curs així com tota la informació del curs a l'enllaç següent: http://fbc.cat/events/2020/10/07/01/curs-d-historia-el-valles-cronistes-i-estudiosos-locals

També podeu veure el vídeo promocional del curs: https://youtu.be/ntSRgOUZMLc 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.