L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" a la Societat l'Amistat de Cadaqués

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" a la Societat l'Amistat de Cadaqués 27/08/2020

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya", organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC), del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) continua la seva itinerància per tota Catalunya. 

En aquesta ocasió, es podrà visitar l'exposició a les sales d'exposicions de la Societat l'Amistat (Pl. Doctor Trèmols, 1), a Cadaqués, entre els dies 6 d'agost i el 13 de setembre de 2020.

Aquesta exposició forma part del projecte de col·laboració de la DGCPAC amb l'APSAT, que s'inicià amb la pertinença a l'Observatori del Patrimoni Etnològic Immaterial de Catalunya (OPEI) i l'elaboració del dossier a presentar a la UNESCO pel reconeixement de l'"Art de la pedra seca: coneixements i tècniques", com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

L'exposició segueix el seu recorregut d'itinerància per arreu de Catalunya. Anteriorment es va fer al Centre d'interpretació de la pedra seca de Torrebesses (Segrià), al Centre d'Estudis de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Centre d'Interpretació de la Serra de Montsià (Montsià) i al Museu de les Terres de l'Ebre (Montsià). 

Després d'aquesta estada a Cadaqués hi ha previst que l'exposició segueixi la seva itinerància per Manresa (Bages) i Bonastre (Baix Penedès) abans d'acabar l'any 2020.

Més informació sobre l'exposició: http://scur.cat/JKF0B6

HORARI:

Agost

  • Cada dia: de 17.00h a 22.00h.

Setembre

  • Cada dia excepte dilluns: de 11.00h a 13.00h i de 17.00h a 21.00h.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.