Premis Literaris Lleida 2020

Premis Literaris Lleida 2020 20/07/2020

L'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida publiquen les convocatòries dels Premis Literaris Lleida 2020, en les edicions del 37è Premi d'assaig Josep Vallverdú i del 25è Premi de poesia Màrius Torres

El Premi Josep Vallverdú es convoca per a assaigs de tema lliure, escrits en llengua catalana i en qualsevol de les modalitats del gènere: assaig literari, sociològic, científic, biogràfic, filosòfic, etc.

Pel que fa al Premi Màrius Torres, s’obre a poemaris de tema lliure en llengua catalana. Els originals hauran de ser inèdits i no han d'estar pendents de cap veredicte ni guardonats en altres certàmens literaris, totalment o parcialment.

Cada guardó, dotat amb 9.000 euros

Amb motiu de l'arribada al quart de segle del Premi Màrius Torres, la seva dotació s'equipara a la del guardó d'assaig, 9.000 euros.

El termini de presentació d'originals s'iniciarà el 9 de juny i finalitzarà el 17 de setembre 2020.

El jurat del Premi Josep Vallverdú està format per: Jaume Barrull, Anna Berga, Elena Casacuberta, Teresa Iribarren i Màrius Serra. 

Mentre que el jurat del Premi Màrius Torres està format per Eva Baltasar, Jordi Marrugat, Maria Antònia Massanet, Pere Pena i Jordi Virallonga.

El veredicte dels jurats dels dos certàmens es farà públic el divendres 20 de novembre de 2020.

Les bases es poden consultar al document adjunt a aquesta notícia, o bé, a les webs de l'Ajuntament de Lleida i de l'IEI

Ateses les circumstàncies d'excepcionalitat i les limitacions d'atenció presencial a l'Oficina municipal d'Atenció ciutadana (OMAC) de l'Ajuntament de  Lleida causades per la crisi de la COVID-19, es recomana que, enguany, la presentació d'originals que optin  a ambdós premis literaris sigui preferentment per correu postal a l'adreça de l'OMAC (Rambla Ferran, 32, 25007 Lleida) dins del termini establert i atenent les indicacions corresponents recollides en les convocatòries respectives.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.