11è Cerdanya Film Festival

11è Cerdanya Film Festival 20/07/2020

L'onzena edició del Cerdanya Film Festival tindrà lloc entre l'1 i el 9 d'agost i es posa en marxa aquest juliol fent pública la Selecció Oficial a concurs, amb 187 obres programades en 79 sessions diferents.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival soci de Catalunya Film Festivals i de Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport institucional i finançament de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), la Direcció General de Política Lingüística, la Diputació de Lleida, l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l'Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Les obres es distribueixen en 4 seccions principals: curtmetratges (ficció i animació), llargmetratges (ficció i animació), documental (qualsevol durada) i Fora de concurs

Tota la informació sobre la programació oficial es troba al portal web www.cerdanyafilmfestival.cat, on també es poden reservar les entrades gratuïtes a través de l'aplicació d'Eventbrite, integrada a la mateixa web del Festival. L'aforament és limitat (màx. 100 persones) i és fonamental disposar d'entrada preassignada.

Les principals novetats per aquesta edició són: 

 • Choreoscope (curts de dansa): dissabte a la nit es projectaran curts de dansa a la fresca.
 • Pel·lícules en VOSC: un objectiu del festival és l'enriquiment lingüístic i, per això, les pel·lícules en llengua diferent al català i al castellà s'emetran en l'idioma original però estaran subtitulades al català.
 • Laboratori de Creació Audiovisual: per segon any consecutiu, el Festival organitza un campus per professionals joves del cinema a Bellver de Cerdanya.
 • Seguint amb els valors del Festival, es continua donant impuls a la mirada femenina, amb el Premi Curtmiratges.
 • Totes les projeccions s'ubicaran a l'interior de la Sala de Convencions del Museu Cerdà (Puigcerdà), als jardins del Museu Cerdà (films a la fresca) i pels participants del Laboratori i un grup reduït d'espectadors, les projeccions es passaran a la Casa de Colònies – Cal Caló Cortariu (Bellver de Cerdanya). 
 • Aquest any, per circumstàncies òbvies, és indispensable portar la mascareta ben posada a totes les sessions i espais, rentar-se les mans a l’entrada, i respectar la distància de seguretat a les cues. Veniu amb temps per evitar aglomeracions. Comptem amb totes les mesures necessàries per dur a terme un Festival segur i per a gaudir, alhora, dels espais oberts que ens ofereixen Puigcerdà i la Cerdanya a l'estiu.
 • Els premiats es faran públics de manera virtual el dia 9 d'agost al matí, des de la pàgina web del festival. Degut a la pandèmia se suspenen l'entrega de premis presencial i el còctel de cloenda. 

En aquest context, volem destacar els següents treballs etnogràfics presentats per aquesta edició del festival:

 • "Pan Seco", de Román Cadafalch i Cadhia Kennedy. Es projectarà el 2 d'agost a les 16.00h a la Sala de Convencions del Museu Cerdà. 
 • "Ateneus, llavor de llibertat", de Sergi Sandúa. Es projectarà el 4 d'agost a les 16.00h a la Sala de Convencions del Museu Cerdà. 
 • "5 on the road in Swedish Lapland", d'Eduard Miguel Costal. Es projectarà el 5 d'agost a les 16.00h a la Sala de Convencions del Museu Cerdà. 
 • "Personaje personaje", de M. Begoña Izquierdo. Es projectarà el 2 d'agost a les 20.00h als jardins del Museu Cerdà. 
 • "Sweet home Kamchatka", de Pep Cuberes i Xavier Esgleas. Es projectarà el 2 d'agost a les 20.00h als jardins del Museu Cerdà. 

Podeu seguir totes les darreres novetats sobre el festival a través de les seves xarxes socials: instagram, facebook i la pàgina web. A més, teniu adjunt el cartell del programa del festival. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.