S’obre un servei d’assessorament adreçat als centres d’estudis que vulguin estudiar la introducció del format digital per a les seves publicacions

S’obre un servei d’assessorament adreçat als centres d’estudis que vulguin estudiar la introducció del format digital per a les seves publicacions 07/07/2020

Dissabte 4 de juliol celebràvem la jornada "Les publicacions dels Centres d’estudis: bones pràctiques i transició cap al món digital" a través de la plataforma Zoom amb més d'una quarantena de participants.

Després de les paraules d'obertura de la Sra. M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'IRMU, Oriol Fort, vocal de la junta de la CCEPC i membre del Centre d'Estudis Molletans va presentar dos documents "Manual per a la presentació d'originals i l'edició de textos" o "Manual de normes per a la presentació d'originals per al XII congrés de la CCEPC",  que es poden consultar a www.irmu.org, i que ofereixen pautes per a la presentació de textos que unifica criteris i simplifica les tasques d'edició. Posteriorment, Albert Pujol i Núria Grau, de Caduf Cultura, van abordar el tema de la transició al món digital dels centres d'estudis. Van basar la seva presentació en l'App i la publicació que l'IRMU va presentar amb motiu de Sant Jordi (https://www.irmu.org/news/2596) i van mostrar les moltes possibilitats que per als centres suposa l'entorn digital a l'hora de transmetre els continguts que generen.

Els enregistraments de les dues presentacions es podran consultar a partir del dia 13 de juliol a través d'enllaç en la pàgina principal de l'IRMU.

Els centres que estiguin interessats en estudiar les possibilitats d'introduir el format digital entre les seves edicions poden sol·licitar el servei d'assessorament a merce@irmu.org. Des de l'IRMU es gestionaran les peticions que seran traslladades a Caduf Cultura.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.