Resolució de les Beques de recerca Francesc Eiximenis 2020

Resolució de les Beques de recerca Francesc Eiximenis 2020 29/06/2020

El jurat de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis, convocades per l'Institut Ramon Muntaner amb el suport de la Diputació de Girona, ha acordat concedir les dues beques de recerca d'aquest 2020 als següents projectes:

"Els Beguins a Girona. Orígens, persecució i aniquilació d'un grup herètic durant les corts de 1321", presentat per Elvis Mallorquí, i "El Testament de Cerverí de Girona i les figures clau del bisbat de Girona de finals del segle XIII", presentat per Camilla Talfani.

Les beques, que tenen com a objectiu fomentar l'estudi en Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals en l'àmbit territorial gironí, estan dotades amb 4.500 euros cadascuna i disposen d'un any de termini per a la seva realització.

Com a complement a la convocatòria d'aquestes beques, a la tardor del 2021, es presentaran aquests estudis en el marc del cicle de les «Converses Eiximenis». Aquestes converses estan organitzades per l'Institut Ramon Muntaner conjuntament amb la Diputació de Girona, l'Institut de Patrimoni Cultural, la Biblioteca Pública de Girona i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. 

Les Converses Eiximenis serveixen per a presentar els treballs ja enllestits i que han sigut mereixedors de les beques concedides en convocatòries anteriors.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.