L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" s'inaugura al Museu Terres de l'Ebre

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" s'inaugura al Museu Terres de l'Ebre 29/06/2020

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya", organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) continua la seva itinerància a Catalunya. 

Així doncs, l'exposició es podrà visitar al Museu de les Terres de l'Ebre (C. Gran Capità, 34), a Amposta, a partir del dia 3 de juliol fins al dia 3 d'agost

En aquest context, el proper divendres dia 3 de juliol es portarà a terme l'acte d'inauguració de l'exposició al mateix Museu de les Terres de l'Ebre a les 18.30h.

L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde d'Amposta i president del Consorci de Museus de les Terres de l'Ebre, l'Il·lm. Sr. Adam Tomàs Roiget, i la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'IRMU, la Sra. Maria Àngels Blasco i Rovira.

 

Aquesta exposició forma part del projecte de col·laboració de la DGCPAC amb l'APSAT, que s'inicià amb la pertinença a l'Observatori del Patrimoni Etnològic Immaterial de Catalunya (OPEI) i l’elaboració del dossier a presentar a la UNESCO pel reconeixement de l'"Art de la pedra seca: coneixements i tècniques" com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

L'exposició segueix el seu recorregut d'itinerància per tota Catalunya. Anteriorment es va fer al Centre d'interpretació de la pedra seca de Torrebesses (Segrià) i al Centre d'Estudis de Castellar del Vallès

Després d'aquesta estada a Amposta hi ha previst que l'exposició vagi, durant el 2020, a Cadaqués (Alt Empordà), Manresa (Bages) i Bonastre (Baix Penedès).

Més informació sobre l'exposició: https://pedrasecaarquitecturatradicional.cat/17-exposicio-tota-pedra-fa-paret-la-pedra-seca-a-catalunya/

HORARI:

  • De dimarts a dissabte: 11.00 a 14.00h. / 15.00 a 20.00h.

  • Diumenges i festius: 11.30 a 14.00h. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.