Es presenten les Jornades Europees de Patrimoni

Es presenten les Jornades Europees de Patrimoni 23/06/2020

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural presenta les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb l'objectiu d'apropar el patrimoni monumental de Catalunya a tota la ciutadania. 

Hi col·laboren: la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, l'Institut Ramon Muntaner, la Capital de la Cultura CatalanaCatalonia Sacra.

Enguany, la situació derivada per la pandèmia de la Covid-19 ha fet difícil organitzar les jornades per la tardor. Tanmateix, la previsió és que les JEP es portaran a terme els dies 9, 10 i 11 d'octubre.

En aquest sentit, sempre que la situació sanitària ho permeti, les activitats proposades per a les JEP es faran de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció que estableixin les autoritats sanitàries. 

En el cas d'una situació de confinament, la realització de les JEP s'adaptarien en un format virtual, tal com s'ha fet amb el Dia Internacional dels Museus

Com sempre, des la web: http://patrimoni.gencat.cat/ es pot trobar tota la informació disponible i està a disposició per assessor i resoldre qualsevol dubte. 

Properament, es crearà la pàgina específica per a l'edició de les JEP 2020, on es podrà visualitzar l'agenda en línia amb totes les activitats programades.

Per qualsevol consulta o suggeriment que vulgueu fer, podeu escriure al correu electrònic: jep_acdpc@gencat.cat

Fem que les Jornades Europees de Patrimoni siguin la gran festa major del patrimoni cultural català!


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.