Es presenta el projecte "Un sol cor" al diari digital de l'Agora d'Europa Nostra

Es presenta el projecte "Un sol cor" al diari digital de l'Agora d'Europa Nostra 22/06/2020

Es presenta al diari digital de l'Agora d'Europa Nostra el projecte coral "700 veus, un sol cor", resultat del projecte "Un sol cor" produït per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, en col·laboració amb la Federació Catalana d'Entitats Corals i el Moviment Coral de Catalunya.

Aquest projecte coral es va concretar en la interpretació de la peça del músic Francesc Vila "Oració al Senyor Sant Jordi" amb lletra de Salvador Espriu.

Catalunya és un país que canta, i els qui canten avui a casa nostra tenen rols destacats a les juntes internacionals vinculades al Moviment Coral Europeu, un fet que comporta, com a país, un reconeixement molt important i que va més enllà de les nostres fronteres.

Per la seva banda, l'Agora d'Europa Nostra és un plataforma virtual on es comparteix i promociona les notícies relatives a la cultura i al patrimoni cultural de tot el territori europeu i del món.

A la notícia es fa ressò del projecte com un mitjà per combatre el confinament i l'aportació de totes les veus que hi participen en el projecte. 

Podeu veure el vídeo resultat del projecte "700 veus un sol cor" a continuació: 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.