Nou termini per presentar projectes per als pòsters de la XVIa edició del Recercat

Nou termini per presentar projectes per als pòsters de la XVIa edició del Recercat 18/06/2020

Des de l'Institut Ramon Muntaner tornem a oferir als centres d'estudis la possibilitat d'enviar-nos informació del projecte vinculat a l'entitat que se seleccioni, per tal que des de l'IRMU produïm uns pòsters-lones de 100 X 70 cm, amb l'objectiu de crear una exposició dels projectes de centres d'estudis durant la XVIa edició del Recercat, que es celebrarà entre els dies 30 i 31 d'octubre de 2020. Un cop finalitzi la jornada, els centres d'estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la propera edició.

L'objectiu d'aquesta mostra és donar visibilitat i posar en valor la recerca i transmissió de coneixement que es realitza des dels centres d'estudis.

El nou termini per a presentar les propostes de projectes per a l'elaboració dels pòsters és el dilluns 6 de juliol.

Els centres d'estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l'IRMU un document de Word en què s'hi indiqui el títol del projecte, la descripció (d'un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d'aparèixer. El text haurà d'haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades en realitzar aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l'adreça dmancomunitat@irmu.org

Aquesta convocatòria està oberta a tots els centres d'estudis i no té cap cost per a les entitats.

A l'enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/ podeu consultar els pòsters de projectes de centres d'estudis que es van presentar en les edicions anteriors.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.