L'IEP fa una crida a la participació en la recollida de fotografies de “Catifes de flors i processons de Corpus"

L'IEP fa una crida a la participació en la recollida de fotografies de “Catifes de flors i processons de Corpus" 15/06/2020

L'Institut d'Estudis Penedesenc fa una crida a la participació de les persones de la vegueria del Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i part meridional de l'Anoia) per tal que enviïn fotografies (tant antigues com actuals) de catifes de flors, de l'ou com balla, processons i celebracions de Corpus.

Aquest any 2020 les celebracions de Corpus seran diferents ja que hauran de complir les normes establertes degut a la pandèmia Covid19. Per aquest motiu des de l'IEP fan una crida a la participació en el projecte de recollida de fotografies de "Catifes de flors i processons de Corpus". Les fotografies rebudes es penjaran al web i a les xarxes de l'IEP, així com també a les xarxes socials de "l'Immaterial Penedès".

Podeu consultar la galeria d'imatge que tenen penjats fins ara.

Les fotografies que s'enviïn hauran de tenir format JPG o bé TIF i és imprescindible que portin el nom i cognom de l'autor/a, la localitattítol tal com s'especifica a les bases del projecte. A més, s'han d'enviar a immaterial@iepenedesencs.org i han de ser en un arxiu adjunt o un wetransfer, mai incrustades en el missatge.

Pot participar tota persona major de 16 anys.

Es poden enviar imatges fins el 20 de juny de 2020.

Podeu llegir les bases de la recollida de fotografies al document adjunt a la notícia. 

Imatge: L'ou com balla a Sant Quintí, 2017. Font: Institut d'Estudis Penedesencs [en línia]. http://www.iepenedesencs.org/2018/noticia.php?id=173

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.