Crida a la participació en el 40è aniversari de Carrutxa

Crida a la participació en el 40è aniversari de Carrutxa 12/06/2020

Aquest mes de juny Carrutxa, Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria celebra el seu 40è aniversari, marcat per la pandèmia de la Covid-19 i on destaca la seva tasca de posar en valor el patrimoni etnològic i la cultura popular, a través de la recerca de la història, la recuperació de la memòria i la divulgació de les festes i la cultura popular al llarg d'aquests anys.  

Amb la voluntat de celebrar aquesta fita, des de Carrutxa s'ha fet una crida per tal que tothom que ho desitgi hi participi amb la celebració enviant un vídeo compartint experiències i emocions viscudes relacionades amb l'entitat. Podeu enviar els vostres vídeos a: carrutxa@gmail.com 

En el context d'aquesta celebració i amb la voluntat de mantenir el contacte amb socis i col·laboradors, l'entitat ha obert el seu canal de Youtube, el qual utilitzaran com a plataforma per publicar els vídeos rebuts. 

Així doncs, d'ençà la publicació de la notícia l'entitat ja ha publicat més de 25 vídeos que han compartit a les seves xarxes: Twitter, Facebook, Instagram i a Youtube.

Per altra banda, la seu de l'organització va tornar a obrir el passat 21 de maig per acollir consultes presencials de documentació, amb cita prèvia, i amb totes les mesures i condicions de seguretat pertinents. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.