13è Premi Joves Investigadors i Investigadores 2020

13è Premi Joves Investigadors i Investigadores 2020 04/06/2020

El Centre d'Estudis de les Garrigues, l'Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, amb el suport de la Direcció General de Joventut, convoquen el 13è Premi Joves Investigadors i Investigadores sobre les Garrigues, amb la voluntat de fomentar la investigació i la recerca a la comarca entre les persones joves i d'aquesta manera donar suport i potenciar l'esperit de recerca i la creativitat científica sobre temes directament relacionats amb la comarca de les Garrigues o amb qualsevol dels seus pobles. 

Aquests premis estan oberts a tots els i les joves amb edats compreses entre 16 i 30 anys i sempre que el tema estudiat sigui d'àmbit garriguenc.

Els treballs que es presentin al premi han de ser inèdits d'investigació i de recerca que estudiïn aspectes vinculats al món de la llengua, la literatura, la història, l'art, l'arqueologia, l'etnologia, l'antropologia, la botànica, l'economia o qualsevol altre àmbit relacionat amb la comarca de les Garrigues.

Es concediran tres premis. El primer premi serà de 400€, mentre que el segon premi serà de 200€ i el tercer premi serà de 100€. A més, el guanyador també rebrà la quota gratuïta d'alta de soci del Centre d'Estudis de les Garrigues fins als 30 anys i en cas de tenir-ne 30 o complir-los l'any en curs, la gratuïtat s'estendrà en el primer any d'alta. 

El termini per presentar treballs s'acaba el 25 de setembre de 2020.

Per a més informació: https://www.irmu.org/centers/call/225

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.