La web de l’IEI estrena noves seccions actualitzades diàriament

La web de l’IEI estrena noves seccions actualitzades diàriament 01/06/2020

La Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida ha estrenat noves seccions a la seva pàgina web. Aquestes seccions s’afegeixen a d’altres ja creades anteriorment i enriqueixen en gran mesura el contingut informatiu en línia ofert per l’IEI.

A més, en aquestes noves seccions hi ha tota mena d’articles i notícies interessants segons la temàtica específica i es van oferint diàriament novetats a cadascuna d’elles.

  • Covid-19. Des de les ciències

Nova secció on es recullen reflexions entorn al tema de la pandèmia de la Covid-19, amb diferents anàlisis que no només se centren en l’aspecte científic.

Article: “Per a un món postpandèmia”, de Josep Clotet (Secció de Ciències Experimentals, Tecnologia i Matemàtiques de l'IEI).

Article: “El retorn a la irracionalitat”.

Article: “Reflexió sobre la pandèmia”, de Josep Varela i Serra.

  • Centres d’estudis

En aquesta secció es podran trobar articles interessant sobre el món del centres d’estudis, centrats en analitzar les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 en la cultura, compartint diferents anàlisis i reflexions.

Article: “Els temps estan canviant”.

Article: “Aturada, anàlisi, adaptació i represa amb noves potencialitats. Els centres d’estudis i l’Institut Ramon Muntaner davant la pandèmia”, de M. Carme Jiménez (directora de l’Institut Ramon Muntaner).

Article: “Velles realitats i noves oportunitat”, de Carles Barrull (IRMU, CERIb).

  • Departament d’Educació

Es tracta d’una secció on abastir tota mena de problemàtiques sorgides en el món educatiu arran de la pandèmia, el posterior confinament i la crisi conseqüent.

Article: “Educació de qualitat en temps del Covid-19”, de Lola Abelló, Ernest Caufapé, Clara López, Raül Manzano, Deli Miró, Miquel Sabaté (Secció de Sociologia i Educació de l’Insitut d’Estudis Ilerdencs)

Es trobaran publicacions digitalitzades de l’IEI que estaran en accés obert per a la seva descarrega.

IEI 75 ANYS

TREBALL EN XARXA PER A UNA EDUCACIÓ PERSONALITZADA - VALORS EN UNA SOCIETAT CANVIANT (Novembre 2017)

En aquest repositori es pot trobar tota mena de documentació antiga, associada al fons documental de l’IEI. Cada document forma part d’una col·lecció específica amb més de 130 catalogades, les quals estan distribuïdes entre els apartats següents: el fons documental; fons gràfic i fotografies; monografies, fullets i altres impresos; i publicacions periòdiques.

 

A més de les noves seccions, també es continuen actualitzant les seccions ja creades durant el període del confinament per la Covid-19, amb nous articles.

  • Covid-19 pensem-hi

Article: “La pandèmia com a experiència humana”, de Núria Farré.

Article: “Confinament”, de Hug Banyeres (doctor en Filosofia).

  • Secció de Medicina sobre el Covid-19

Article: “Perquè costa tant prendre decisions en la gestió de la pandèmia del SARS-Cov-2?”.

Article: “Cal digerir la informació científica sobre la COVID-19 igual que els aliments, amb tranquil·litat”.

 

Finalment, també es poden destacar seccions com la videoteca d’activitats on hi ha tots els vídeos penjats al canal de Youtube, descrits segons la temàtica o títol de cada acte. I, a més, podem trobar l’exposició virtual Reset! Artistes en alerta, on hi ha recollides les obres d’artistes que han col·laborat amb La Gòtika.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.