Finalitza el termini per la VII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2020

Finalitza el termini per la VII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2020 25/05/2020

Recordem que el proper dilluns 1 de juny de 2020 s'acaba el termini per presentar sol·licituds per la VII Beca de recerca històrica Terra d'Ateneus 2020, convocada per l'Institut Ramon Muntaner i la Federació d'Ateneus de Catalunya.

A més compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de l'Obra Social de la Caixa.

Aquesta beca té com a premis una dotació de 3.000 euros i l'edició de l'estudi en una col·lecció vinculada a aquesta beca.

La convocatòria està oberta a totes les persones investigadores de centres d'estudis locals i comarcals.

El veredicte es farà públic la segona quinzena de juny de 2020, mentre que el termini per a la realització del treball serà entre juliol de 2020 i juliol de 2021.

Segons les bases, la proposta haurà d'incloure l'estudi, com a mínim, de 2 ateneus i la seva incidència en el context cultural.

A l'hora de puntuar els treballs presentats es tindran en compte criteris com l'interès científic del projecte, la metodologia de treball i l'historial científic dels sol·licitants i es donarà preferència als estudis de territoris i ateneus que estiguin federats i als que tractin temes inèdits en la zona escollida.

Podeu consultar les bases d'aquesta convocatòria al següent enllaç: https://www.irmu.org/irmu/call/221


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.