Litterarum digital 2020 – Móra d’Ebre

Litterarum digital 2020 – Móra d’Ebre 22/05/2020

Litterarum és una fira d’espectacles literaris que se celebra anualment el darrer cap de setmana del mes de maig a Móra d’Ebre i que enguany a causa de la crisi del COVID-19 se celebrarà íntegrament en directe, en format digital.

Voleu gaudir de totes les activitats del programa de Litterarum, la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum petits? Doncs entreu a Litterarum.cat i formalitzeu la vostra inscripció com a programadors. Teniu temps fins al dimecres 27 a les 15.00h.

Us podreu connectar en qualsevol moment i assistir a les diferents activitats programades. Aprofiteu aquesta oportunitat única que us ofereix enguany el format digital.  Les activitats seran en rigorós directe, així que consulteu el programa, organitzeu-vos l’agenda i gaudiu.

Inclou la Fira del Llibre Ebrenc amb jornades temàtiques, recomanacions de llibres i la possibilitat d’adquirir aquells llibres i d’altres del fons ebrenc al moment des de la mateixa pàgina web.

Litterarum l’organitzen: l’Ajuntament de Móra d’Ebre, la Institució de les Lletres Catalanes, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Ramon Muntaner, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Col·labora la Diputació de Tarragona i compta amb el patrocini de Sorea i L’Efecte Blau.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.