L'IEE convoca el Concurs Cançó de Sant Joan 2020

L'IEE convoca el Concurs Cançó de Sant Joan 2020 22/05/2020

L'Institut d'Estudis Eivissencs, amb l'objectiu de promoure i dinamitzar les activitats culturals a les Pitiüses i davant la situació actual, vol celebrar aquest any la Nit de Sant Joan oferint al públic d'Eivissa i Formentera una cançó exclusiva, inèdita i nova. És per tot això que convoca el Concurs Cançó de Sant Joan 2020.

Podran participar-hi totes les persones majors d’edat residents a les illes d'Eivissa i Formentera, individualment o en grup. Cada concursant pot presentar totes les cançons que desitgi.

El premi atorgat a la cançó guanyadora serà de 1.000€.

Els participants poden presentar-se a aquest concurs fins al dilluns 25 de maig a les 24.00h.

Per participar, en la primera fase de selecció, s'ha de presentar la lletra i una maqueta de cada cançó en format mp3 o wav per WeTransfer a l'adreça de correu electrònic info@estudiseivissencs.cat. També hi haurà de constar el títol de la cançó i les dades personals i de contacte del participant o participants (nom, llinatges, DNI, telèfon i correu electrònic).

Es donarà a conèixer la cançó guanyadora del concurs el dia 26 de maig. Llavors, el guanyador del concurs haurà de presentar la versió definitiva de la cançó seleccionada fins al dijous 18 de juny a les 24:00 h

L'IEE tindrà l’exclusiva del llançament, que serà el dia 23 de juny.

El fet de concursar implica la total acceptació de les bases del concurs i el consentiment per al tractament de les dades personals amb les finalitats especificades.

Tota la informació: Concurs Cançó de Sant Joan 2020 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.