Publicat el programa de l'Acte Institucional del Dia de l'Associacionisme Cultural

Publicat el programa de l'Acte Institucional del Dia de l'Associacionisme Cultural 22/05/2020

Enguany podreu seguir l'acte institucional DASC2020 de manera virtual. L'acte estarà disponible el dia 4 de juny a les 19.00h a través el seu canal de Youtube.

S'obrirà l'acte amb el Ball d'Homenatge a càrrec de l'Esbart Ciutat Comtal i la benvinguda estarà a càrrec de la Sra. Maria Àngels Blasco, directora general de de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Es faran les commemoracions del 50è aniversari de la mort de Josep Carner i del 125è aniversari del naixement de Palmira Jaquetti, respectivament. Hi haurà una conferència a càrrec del folklorista Amadeu Carbó. Actuaran la Banda de "La Cala" de l'Ametlla de Mar. Es lliuraran virtualment els diplomes a entitats que celebren aniversaris destacats. I, finalment, la cloenda estarà a càrrec de l'Hble. Sra. Maria Àngela Vilallonga Vives, consellera de Cultura.

Podeu llegir el programa complet de l'acte institucional en el document adjunt a la notícia.

A més, per aquesta edició les activitats virtuals cobren protagonisme i des del Departament de Cultura es farà difusió de les activitats organitzades pels equipaments culturals associatius i les entitats de cultura popular, mitjançant l'ús de les etiquetes  #DASC2020 i #DASCaCasa.

Per tal de fer una òptima difusió de les activitats virtuals cal que cada entitat o equipament cultural s'inscrigui prèviament mitjançant l'enllaç següent: formulari d'inscripció.

Més informació: https://cultura.gencat.cat/DASC

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.