S’obre la convocatòria per als Premis Arnau de Palomar 2020

S’obre la convocatòria per als Premis Arnau de Palomar 2020 20/05/2020

El Centre d'Estudis Riudomencs "Arnau de Palomar" i l'Ajuntament de Riudoms convoquen la 29a edició dels Premis Arnau de Palomar.

L'objectiu d'aquests premis és impulsar la recerca i la creació a Riudoms, fent-ho mitjançant el treball centrat en l'impacte social i local. De fet, aquest objectiu segueix el compromís històric del CERAP.

Enguany les modalitats que componen aquesta convocatòria són: Investigació, Recerca juvenil, Recull fotogràfic, Narrativa breu, Recull de poesia, Arts plàstiques i Instagramers.

En l'actual context de crisi produïda per la pandèmia del Covid-19, els organitzadors han proposat que el projecte de la modalitat Investigació dels premis 2020 centri el seu anàlisi en un dels sectors més imprescindibles com és la pagesia de proximitat, amb l'objectiu de proposar mesures per garantir la seva continuïtat i impuls en el futur. En concret, la temàtica que serà objecte d'estudi per a la modalitat d'Investigació és «Present i futur de l’agricultura a Riudoms i a la comarca del Baix Camp». El premi per aquesta modalitat és de 3.000 euros.

Les altres modalitats que recullen els premis són:

  • Arts plàstiques, amb una dotació de 1.000 euros, que proposa com a tema «Territori».
  • Recull fotogràfic, també dotat amb 1.000 euros, que proposa com a tema «Patrimoni material i/o immaterial de la vila de Riudoms i/o el seu terme municipal».
  • Narrativa breu Recull de poesia, ambdós dotats amb 500 euros i de temàtica lliure.
  • Recerca juvenil, dotat amb 300 euros i adreçat a joves que realitzin un treball o estudi de recerca amb Riudoms com a objecte d’estudi en qualsevol vessant o àmbit (històric, econòmic, sociològic, cultural, etc.).
  • Instagramers, dotat amb 200 euros i adreçat a fotografies que tractin el tema «Territori».

La dotació econòmica en conjunt arriba als 6.500 euros.

Pot participar a aquesta convocatòria qualsevol persona resident a Catalunya.

Les bases dels premis es poden consultar a la web del CERAP. També es poden demanar per correu electrònic a cerap@cerap.cat

El dimarts 13 d'octubre finalitza el termini de lliurament de les obres. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 13 de novembre.

Per a més informació: https://www.irmu.org/centers/call/224

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.