L'exposició virtual #rosesCdL2020 s'obre aquest dissabte amb 69 participants

L'exposició virtual #rosesCdL2020 s'obre aquest dissabte amb 69 participants 08/05/2020

El Centre de Lectura de Reus inaugura aquest dissabte 9 de maig l'exposició virtual de fotografies #rosesCdL2020, amb 69 participants que han fet arribar a l'entitat prop de 350 fotografies de roses. La mostra s'ha organitzat davant la impossibilitat d'organitzar enguany el 73è Concurs Exposició Nacional de Roses per la pandèmia del coronavirus.

La mostra virtual es podrà visitar a les xarxes socials del Centre de Lectura (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube) el 9, 10 i 11 de maig.

Dels 69 participants, 5 són cultivadors amateurs i la resta són persones que han fet arribar a l'entitat fotografies de les roses i els rosers que tenen als balcons i als jardins de casa seva. Durant tres dies, doncs, les xarxes socials del Centre de Lectura es convertiran en un immens jardí plens de roses, que és el símbol de la ciutat de Reus.

A banda de les fotografies, també s'oferirà el visionat de vídeos, en què diversos experts en botànica realitzen demostracions d'art floral i ofereixen consells per al bon manteniment dels rosers.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.