Celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural 2020

Celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural 2020 08/05/2020

El dijous 4 de juny se celebra el Dia de l'Associacionisme Cultural. Enguany, malauradament, a causa de la situació excepcional de pandèmia i les mesures de confinament, no es podrà realitzar l'acte instituticional presencial ni les jornades de portes obertes de la manera habitual. 

Tot i així, des de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural han promogut la celebració de l'ACTE INSTITUTCIONAL DASC2020 de manera virtual. I pel que fa les jornades de portes obertes i activitats per entitats, es proposen ACTIVITATS VIRTUALS que abasteixen activitats organitzades específicament per al DASC com també activitats que s'hagin dut a terme durant el confinament.

Properament es facilitarà la informació el canal per on es podràn seguir tot l'acte com les activitats a través del web. 

Des de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural faran difusió de totes les activitats proposades a l'Agenda Cultural i a xarxes mitjançant les etiquetes #DASC2020 i #DASCACASA.

 

Per participar, cal que empleneu el formulari que apareix a l'apartat del web dedicat al DASC: https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/

Recordeu que la participació al DASC es valora a les línies de subvenció tant de federacions com d'activitats culturals.

Us encoratgem a participar. Esperem poder gaudir amb vosaltres d'una celebració que posa de relleu la importància de la cultura popular, també en moments de dificultat.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.