S’estrena el documental “Ateneus, llavor de llibertat”

S’estrena el documental “Ateneus, llavor de llibertat” 07/05/2020

La Federació d'Ateneus de Catalunya ha coproduït en conjunt amb Nosotros Films el documental "Ateneus: llavor de llibertat", el qual s'emetrà el proper dijous 14 de maig al Canal 33, a les 22.00h.

Es tracta d'un llargmetratge, encarregat a la productora audiovisual catalana Nosotros produccions, que narra l'aportació dels ateneus amb la construcció de la societat catalana, des de fa dos segles i fins l'actualitat i, contribueix a relatar la memòria històrica del nostre país. 

L'objectiu del documental és donar a conèixer l'esperit, la trajectòria i la realitat del moviment ateneístic; la seva magnitud i importància històriques, i el seu paper indispensable com a element protector i estimulant de la cultura catalana.

El documental és una mostra de la capacitat que tenen els ateneus per oferir una cultura que implica participació, compromís i creixement personal, i on es posa de ressò aspectes clau com fomentar la sociabilitat i la solidaritat entre els individus.

Podeu veure el vídeo promocional fet per l'Ateneu Santfeliuenc, en qualsevol dels següents enllaços:

https://www.facebook.com/AteneusCatalunya/videos/1846167192206100/

https://twitter.com/i/status/1257354443093348353 

 

A més, podeu seguir totes les notícies i anuncis de la Federació d'Ateneus a través de la seva pàgina web o de les seves xarxes socials. 

https://twitter.com/AteneusCat

https://www.facebook.com/AteneusCatalunya/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.