Es posa en marxa el projecte Fontcuberta: Mirades des del confinament

Es posa en marxa el projecte Fontcuberta: Mirades des del confinament 06/05/2020

Des d'Òmnium Cultural s'han posat en contacte amb nosaltres per sol·licitar-nos col·laboració en la difusió d'aquesta acció.

L'artista internacional Joan Fontcuberta, el Festival Cruïlla i Òmnium Cultural impulsen l'obra artística "Mirades des del confinament".

Es tracta d'un fotomosaïc gegant amb l'objectiu de fer un homenatge a la solidaritat col·lectiva fruit de la crisi econòmica i solidària, derivada de la Covid-19.

Així doncs, per dur a terme aquest projecte, es demana la col·laboració enviant imatges d'aquests dies de confinament on es mostri aquesta "solidaritat col·lectiva". Des de professionals de diversos sectors que han estat ajudant fins a petites accions individuals fetes des de casa que han permès demostrar aquesta gran xarxa de solidaritat. 

Aquest fotomosaïc, fet a partir de les fotografies enviades, veurà la llum el 2021.

  • Col·laboració en la recollida de fotografies

L'objectiu de la campanya és aconseguir 100.000 fotografies. Aquestes imatges han de ser representatives de diversos moments viscuts dins de les cases durant el confinament: nens jugant, estudiant, adults treballant, etc.

O també de l'exterior, per a tots aquells que amb el seu esforç han fet possible que el país seguís endavant, tant entitats, com comerços, com professionals (metges, infermers, caixers, transportistes, etc.).

El format de les imatges pot ser tant en horitzontal com en vertical.

Les imatges es poden enviar a través del web: www.miradesdesdelconfinament.cat on es podran penjar vàries imatges en format .zip. O bé, al correu electrònic: mirades@omnium.cat

Es podrà col·laborar fins al final de la campanya de recollida d'imatges, des del dilluns 11 de maig fins al diumenge 19 de maig de 2020.

Es podrà seguir la campanya del projecte a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), on diverses entitats implicades en faran difusió amb el hashtag #ElGranMosaic per tal d'aconseguir la màxima quantitat d'imatges.

Teniu més informació al document pdf adjunt a la notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.