El Centre de Lectura convoca l'exposició virtual #rosesCdL2020

El Centre de Lectura convoca l'exposició virtual #rosesCdL2020 04/05/2020

El Centre de Lectura de Reus convoca l'exposició fotogràfica virtual #ROSESCDL2020. Es tracta d'una iniciativa amb l'objectiu de mantenir viu l'esperit del Concurs Exposició Nacional de roses ja que degut a la pandèmia del coronavirus, el 73è Concurs Exposició Nacional de Roses es va haver de cancelar. Amb aquesta exposició es vol fomentar i promoure els valors, artístics i culturals d'aquest símbol floral de la ciutat de Reus. 

Aquesta exposició se celebrarà del 9 a l'11 de maig a través de les xarxes socials del Centre de Lectura: Facebook, Twitter i Instagram.

La participació està oberta als cultivadors amateurs que participen cada any en el Concurs Exposició Nacional de Roses, amb els quals ja ha contactat l'entitat, i també al públic en general.

Podran participar a #ROSESCDL2020 totes les persones que tinguin rosers a casa seva i que en vulguin mostrar les flors en el gran aparador roserista que els ofereix el Centre de Lectura. Totes les persones que vulguin participar en aquesta gran festa de les roses hauran de seguir les indicacions següents:

  • Les fotografies s'hauran d'enviar al correu electrònic roses2020@centrelectura.cat L'entitat les difondrà a través de les seves xarxes socials. El termini de recepció de les imatges és del 4 al 7 de maig.
  • Cal enviar 1 correu per fotografia. Caldrà escriure-hi el nom del participant, la varietat de la rosa (opcional) i altres dades que el participant cregui convenient destacar. La imatge pot ser només de les flors o també hi poden sortir els participants.

No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.