Política Lingüística, el CPNL i TERMCAT creen la pàgina "Fes créixer la llengua des de casa"

Política Lingüística, el CPNL i TERMCAT creen la pàgina "Fes créixer la llengua des de casa" 30/04/2020

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre de Terminologia TERMCAT continuen oferint serveis telemàtics per a l'aprenentatge i la promoció de la llengua catalana durant l'emergència sanitària amb l'objectiu que, des de casa, la ciutadania pugui aprendre, millorar el domini de la llengua catalana, practicar-la o participar i conèixer iniciatives de sensibilització i promoció lingüística.

Política Lingüística convida a participar en la nova pàgina web "Fes créixer la llengua des de casa", la qual s'ha incorporat dins del web de Llengua Catalana. Es tracta d'un servei amb l'objectiu d'estimular l'aprenentatge, la pràctica i l'entreteniment a través de la promoció de la llengua catalana, així com també hi ha recursos de l'aranès, l’occità de Catalunya i el Vocabulari bàsic de la llengua de signes catalana.

A més, podeu fer arribar tota mena de suggeriments per millorar el portal, o bé per tal de fer difusió a través dels canals en línia.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.