El Patronat d’Estudis Osonencs convoca el Premi Plana de Vic Jove 2020

El Patronat d’Estudis Osonencs convoca el Premi Plana de Vic Jove 2020 22/04/2020

El Patronat d'Estudis Osonencs convoca el Premi Plana de Vic Jove 2020 amb el suport de Fundació Puig-Porret. Aquest premi està dirigit a premiar el millor treball de recerca de batxillerat d'interès per a la comarca d'Osona.

Hi poden optar tots els treballs de recerca de batxillerat elaborats per alumnes dels centres educatius de l'àmbit lingüístic català.

El premi té una dotació de 1.000 euros (50 % per a l'autor o autors del treball i 50 % per al centre d'ensenyament) i es lliurarà al/s responsable/s del treball premiat l'import íntegre del premi (deduïda la corresponent retenció fiscal) en fer-se públic el veredicte durant la Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs.

En aquesta convocatòria, degut les circumstàncies excepcionals de confinament, s'elimina el requisit de la presentació d'un exemplar en imprès i serà suficient la presentació de l'exemplar en format electrònic a l'adreça: info@patronatestudisosonencs.cat

El termini de presentació finalitza el dia 29 de maig de 2020.

Podeu trobar les dades de la convocatòria al document pdf adjunt a aquesta notícia, o bé al següent enllaç: https://www.irmu.org/centers/call/222

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.