L'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó proposa diferents activitats

L'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó proposa diferents activitats 18/04/2020

L'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó, especialitzada en dinamitzar tallers de jocs tradicionals i jornades lúdiques, durant tots els dies del confinament us proposa tot un seguit de petits projectes, diaris, per a fer a casa, sota el nom d'activitats i jocs per al confinament, amb un total 36 entrades fins a dia d’avui.

Totes aquestes propostes es poden seguir al bloc del Biel Pubill.

 

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Ascó, amb la col·laboració de l'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó convoca un concurs de microrelats amb motiu de la diada de Sant Jordi d’Ascó 2020.

Aquesta iniciativa sorgeix a causa de la situació excepcional amb què es viurà la Diada d'enguany i des de l'Ajuntament d'Ascó han promogut aquest concurs de microrelats per conèixer situacions, fets, pensaments o sentiments relacionats amb aquest període.

Aquests relats han de tenir una extensió màxima de 750 caràcters.

Es poden presentar fins al dilluns 20 d'abril, a les 23.59 h. al  correu electrònic cultura@asco.cat, indicant-hi nom, lloc i telèfon de contacte, i en l'apartat assumpte hi haurà de constar: MICRORELAT SANT JORDI.

Els noms de la persona guanyadora del concurs i de les dues finalistes es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi, dijous 23 d’abril, mitjançant les xarxes socials de l'Ajuntament d'Ascó.

Podeu consultar les bases aquí

 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.