El darrer número de la revista Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, accessible a la xarxa

El darrer número de la revista Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, accessible a la xarxa 17/04/2020

Atesa la situació actual de crisi sanitària, el Museu Arxiu de Santa Maria avança una primera versió digital del núm. 126 de la seva revista Fulls.

El MASMM, amb la voluntat de sumar-se a les diverses iniciatives sorgides per difondre la cultura tant com sigui possible en aquests dies de confinament, posa a disposició de tothom el núm. 126 de la revista "FULLS DEL MUSEU ARXIU DE SANTA MARIA" en versió digital, en espera que en un futur no llunyà se'n puguin editar els exemplars en paper.

Dins la revista, hi trobareu l'editorial dedicada a l'afer de la continuïtat del Festival Internacional d'Orgue, una pàgina dedicada a l'estimat Lluís Adan i Ferrer -in memoriam- i tres estudis biogràfics inèdits sobre tres destacats mataronins que van passar, en major o menor mesura, la darrera part de la seva vida lluny de la nostra ciutat: el farmacèutic i científic Joaquim Marià Salvañà, l'artista Antonio Font i el músic Joan Tutó. La revista tanca amb dues fotografies del Mataró d'inicis del 1900 que no us deixaran indiferents.

Podeu descarregar-vos aquest exemplar en format pdf al següent enllaç: http://www.masmm.org/fulls126.pdf


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.