L'IECAU presenta noves aportacions culturals

L'IECAU presenta noves aportacions culturals 15/04/2020

L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell reprèn el seu cicle "Desconfinem la Història!" des del dimarts 14 d'abril i cada dia a partir de les 18.00 h. pengen vídeos curts al seu canal de Youtube on s'exposen aspectes diferents de la història de l'Alt Urgell. 

En aquest context, també es dona a conèixer que l'Institut d'Estudis Andorrans, seguint amb aquest model, acaba d'iniciar el seu propi cicle "Càpsules d'història d'Andorra (en temps de confinament)", amb vídeos breus que publiquen de dilluns a divendres a les 12.00 h. al seu canal de Youtube.

A més, teniu disponible un recull d'imatges "Pinzellades històriques de la Setmana Santa a l'Alt Urgell", que es tracta d'una selecció d'imatges elaborat per l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell i que podeu visualitzar al següent enllaç: https://youtu.be/d_JacbEIu2Q

I també podeu visualitzar el documental "Les eleccions del canvi", produït per la Xarxa de Comunicació Local, sobre les eleccions municipals de 1979 en dotze localitats catalanes, entre les quals hi figura la Seu d'Urgell.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.