El Centre d'Estudis Ribagorçans publica píndoles culturals

El Centre d'Estudis Ribagorçans publica píndoles culturals 14/04/2020

El Centre d'Estudis Ribagorçans porta a terme una iniciativa amb la qual publicarà píndoles de coneixement cultural a la seva pàgina d'Instagram, gràcies a la participació dels seus membres.

Fins ara, al seu Instagram s'han penjat una sèrie de vídeos curts on es presenten diferents comentaris sobre el nou número de la revista Ripacurtia (número 1, de la seva segona etapa, 2019) i, a més, es presenta i s’explica què és el Centre d'Estudis Ribagorçans, s'anima a tothom a participar a les activitats i comprar la revista pirinenca del CERIb.

En aquest context, el dissabte passat van fer un directe a Instagram per parlar de la nova etapa de la seva revista Ripacurtia, d'Anem Editors i del llibre pirinenc en general, amb l'Oscar Jané (codirector de la revista Ripacurtia) i l'Oliver Vergés (editor d'Anem).

Aquest primer directe es va publicar, també, a la seva pàgina de youtube sota el títol "Conversa sobre Ripacurtia i Anem Editors (11 d'abril de 2020)" i es pot visualitzar al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Y1inS7PlXfI

A més, podeu trobar tota la informació sobre les pròximes píndoles que es publicaran al seu Twitter.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.