L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2020

L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2020 14/04/2020

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) convoquen la setena edició de la Beca de recerca històrica «Terra d’Ateneus». Aquest ajut, dotat amb 3.000 euros i l'edició de l'estudi en una col·lecció vinculada a aquesta beca, vol incentivar l'elaboració de projectes centrats en l'estudi de la repercussió social de l'associacionisme cultural ateneístic en algun indret de l'àmbit català i des del punt de vista històric.

La beca compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de l'Obra Social de la Caixa.

La convocatòria és oberta a totes les persones investigadores de centres d'estudis locals i comarcals i el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dilluns 1 de juny de 2020. El veredicte es farà públic la segona quinzena de juny de 2020, mentre que el termini per a la realització del treball serà entre juliol de 2020 i juliol de 2021.

Segons les bases, la proposta haurà d'incloure l'estudi, com a mínim, de 2 ateneus i la seva incidència en el context cultural. A l'hora de puntuar els treballs presentats es tindran en compte criteris com l'interès científic del projecte, la metodologia de treball i l'historial científic dels sol·licitants i es donarà preferència als estudis de territoris i ateneus que estiguin federats i als que tractin temes inèdits en la zona escollida.

Podeu consultar les bases d'aquesta nova convocatòria a l'enllaç https://www.irmu.org/irmu/call/221

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.