L'IRMU estrena apartat dins l’agenda cultural del Departament de Cultura

L'IRMU estrena apartat dins l’agenda cultural del Departament de Cultura 07/04/2020

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert un espai dins l'agenda Cultural, concretament a l'apartat de cultura popular i associacionisme cultural, dedicat a l'Institut Ramon Muntaner, en el qual s'exposaran les principals notícies presentades al nostre newsletter i que es poden consultar al nostre portal.

Així doncs, a partir d'ara aquestes notícies també estaran presents al butlletí Culturapopular.mes que envia la Direcció General, des del seu pròxim número. Aquest butlletí recull mensualment les principals notícies de l'àmbit de gestió de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.

Us animem a compartir amb nosaltres tota la informació relativa als vostres projectes, publicacions i futures activitats perquè us puguem fer d'altaveu a través d'aquest nou espai.

Us convidem a visitar aquest nou espai, dedicat a la difusió de l'activitat i projectes dels centres d'estudis, al següent enllaç: https://agenda.cultura.gencat.cat/content/agenda/ca/informacio/Tradicional.html


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.