Crida per participar a l'enquesta per a la difusió digital i al newsletter

Crida per participar a l'enquesta per a la difusió digital i al newsletter 31/03/2020

Des de l’Institut Ramon Muntaner us recordem que volem conèixer els hàbits de les persones sòcies de centres d’estudis o interessades per les publicacions de les entitats. En aquest sentit, us proposem omplir la següent enquesta anònima, sobre la digitalització de les publicacions dels centres d’estudis.

Fem una aposta per les publicacions digitals interactives? Ajuda’ns responent les preguntes següents: https://cadufcultura.typeform.com/to/AScMk2

 

L’Institut segueix publicant el newsletter setmanal, per aquest motiu us fem saber que podeu participar fent-nos arribar les novetats bibliogràfiques dels centres per correu electrònic i en format pdf. Amb l’objectiu de fer la màxima difusió possible, tot i l’estat de confinament en el que ens trobem, els apartats que necessitem són: les portades, índexs i, en la mesura del possible, una breu ressenya de la publicació.

 

Per altra banda, us demanem que ens feu arribar totes les iniciatives i activitats culturals que des dels centres d’estudis esteu duent a terme, tot i el confinament, per tal de fer-ne difusió pels nostres canals de comunicació.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.