Es publiquen les actes del II Congrés “Els jocs en la història”

Es publiquen les actes del II Congrés “Els jocs en la història” 26/03/2020

Aquest mes de març ha vist la llum el llibre de les actes del II Congrés "Els jocs en la història", que es va celebrar a la Universitat Jaume I de Castelló i a Sant Mateu el 8 i 9 de novembre del 2019. Joan Ortí Ferreres, director del congrés, n'ha estat el coordinador del volum, que ha rebut el suport de la Diputació de Castelló.

El contingut dels textos respon a les àrees temàtiques establertes per al congrés: diversitat cultural i interculturalitat a través de les manifestacions lúdiques; didàctica i pedagogia del joc i de les manifestacions ludicoesportives tradicionals; el joc com a element inclusiu, terapèutic i com a eina educativa en el temps lliure; les manifestacions ludicoesportives de caràcter  tradicional i els jocs de taula i de tauler en l’educació infantil, primària i secundària, i finalment el joc al llarg de la història i com a patrimoni cultural immaterial.

El congrés ha estat organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, l'Institut Ramon Muntaner i l'Associació la Tella, de Sant Mateu. També ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Sant Mateu, l'Ajuntament de Castelló, el Cefire, l'AEJEST i la Fundació Bancària "la Caixa".

Podeu consultar les actes en pdf aquí.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.