Ajornada la Setzena edició del Recercat

Ajornada la Setzena edició del Recercat 23/03/2020

L’Institut Ramon Muntaner comunica que la XVIa edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local que s'havia de celebrar a El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020, els dies 24, 25 i 26 d’abril del 2020 queda ajornada

El Recercat ha esdevingut la diada de referència del món dels centres d’estudis ja que ofereix espais i activitats ben diferenciats per tal d’assolir un doble objectiu: ser un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana, alhora que un aparador de la tasca d’aquestes entitats obert a tota la ciutadania.

Tot i l’ajornament del Recercat, animem a tots els centres d’estudis a participar-hi aportant informació dels vostres projectes per a l'elaboració dels pòsters de projectes ja que aprofitarem el confinament per anar avançant en la seva producció.

Un cop superada la crisi sanitària que estem vivint a causa del COVID-19 i s'hagi restablert la normalitat, treballarem per cercar noves dates i us informarem tan bon punt s'hagin concretat.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.