Suspensió de totes les activitats dels Centres d’Estudis

Suspensió de totes les activitats dels Centres d’Estudis 17/03/2020

Seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya i de les màximes autoritats sanitàries, en els darrers dies, tots els centres d’estudis, associacions i fundacions han suspès o ajornat tots els seus actes i activitats fins que els protocols de confinament indiquin. De la mateixa manera, s’han ajornat totes les activitats vinculades a l’Institut Ramon Muntaner i previstes en el marc dels 15 dies de confinament.  

Aquesta suspensió es fa efectiva des de la setmana passada, per tal de prevenir l’expansió del brot per coronavirus SARS-CoV-2 i amb l’objectiu de tornar a la normalitat el més aviat possible, i recuperar els actes culturals, educatius i de lleure, que enriqueixen tant la cultura de la nostra societat.

Tanmateix, en aquests dies de confinament tant l’Institut Ramon Muntaner com la gran majoria dels centres d’estudis continuarem mantenint la nostra activitat informativa a través de les xarxes socials o per mitjà dels respectius portals en línia.

En aquest sentit, us proposem omplir la següent enquesta anònima, sobre la digitalització de les publicacions dels centres d’estudis, per tal de conèixer els hàbits de les persones sòcies de centres o interessades per les publicacions de les entitats.

Fem una aposta per les publicacions digitals interactives? Ajuda’ns responent les preguntes següents: https://cadufcultura.typeform.com/to/AScMk2

Altrament, recordem que teniu al vostre abast el portal RACO, on estan disponibles més de 500 revistes diferents i on es poden trobar digitalitzades i en accés obert 72 publicacions de centres d’estudis penjades per l’Institut Ramon Muntaner.

Finalment, també recordem que podeu preparar i presentar les comunicacions per al XII Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, què tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre de 2020. Per més informació: https://www.irmu.org/news/2521


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.