AJORNADA! Presentació del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya (1914-1925) a Barcelona

AJORNADA! Presentació del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya (1914-1925) a Barcelona 10/03/2020

Aquesta activitat queda ajornada fins a nou avís. 

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner presentaran el Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya (1914-1925), a la Sala Prat de la Riba de la Casa de la Convalescència, seu de l’IEC (carrer del Carme, 47) a Barcelona, el 18 de març de 2020, a les 18.30 h.

La Diputació de Barcelona ha estat l'encarregada de l'edició de l'obra, amb el suport de les diputacions de Girona, Lleida i Tarragona.

L’acte serà presidit per l’Hble. Sra. Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i comptarà amb les intervencions de l’Il·lm. Sr. Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; el Sr. Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner i codirector de l’obra; el Sr. Enric Pujol, historiador, UAB, membre de l’IEC i codirector de l’obra; i el Sr. Albert Balcells, historiador, UAB i membre de l’IEC. A més, la presentació comptarà amb representants de les diferents diputacions de Catalunya.

https://www.irmu.org/irmu/publication/607

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.