AJORNADA la XVI edició del Recercat

AJORNADA la XVI edició del Recercat 09/03/2020

L’Institut Ramon Muntaner treballa a fons des de fa mesos en l’organització d’una nova edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, que enguany es realitzarà els dies 24, 25 i 26 d’abril a El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020. La Jornada oferirà espais i activitats ben diferenciats per tal d’assolir un doble objectiu: ser un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana, alhora que un aparador de la tasca d’aquestes entitats obert a tota la ciutadania.

A més de la fira dels centres d’estudis, que se situarà a la Rambla de la capital penedesenca, el Recercat comptarà amb diferents activitats com ara exposicions, visites guiades, taules rodones, espai d’audiovisuals, els tallers infantils del Recerxic i l'acte de lliurament dels Premis Recercat, que serà el dia 25 d’abril a dos quarts de dues de la tarda al Auditori Espai Tivoli. Com cada any, us animem a presentar-hi candidatures.

El Recercat ha esdevingut la diada de referència del món dels centres d’estudis com a punt de trobada anual i com a espai de projecció respecte a la ciutadania. Us animem a participar-hi, ja sigui aportant material per a la fira com gaudint de les diferents activitats programades. Tots els centres d'estudis i les persones que hi estan vinculades estan convidats a assistir-hi.

Trobareu el programa de la 16a. edició del Recercat al document adjunt a aquesta notícia.

El termini d'inscripció acaba el 27 de març de 2020. Per inscriure-us-hi, cal que ompliu la butlleta d'inscripció electrònica que trobareu a l’enllaç següent: https://www.irmu.org/projects/recercat. També recordem que teniu l'opció d'omplir la butlleta que apareix al programa i enviar-la per correu electrònic a l'adreça merce@irmu.org.

Us recordem que el 16 de març és la data límit per rebre el material per als pòsters de projectes de centres d’estudis. El 6 d’abril és la data límit per presentar les candidatures per als Premis Recercat. I, finalment, tingueu en compte que el termini de lliurament dels materials és el 15 d’abril.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.