Beques d’Investigació de l’Institut d’Estudis Eivissencs

Beques d’Investigació de l’Institut d’Estudis Eivissencs 09/03/2020

L'Institut d'Estudis Eivissencs ha presentat les noves Beques d'Investigació, que enguany s’emmarca dins l'extens programa d'activitats amb què vol commemorar el 50è aniversari de la represa de l'Institut. A més, en aquesta edició el tema està centrat en la toponímia de la costa dels municipis de Sant Josep i Santa Eulàlia.

Les Beques d'Investigació persegueixen fonamentalment els objectius d'impulsar la investigació científica a les Pitiüses en tots els àmbits i de contribuir al finançament de projectes d'investigació relacionats, directament o indirecta, amb les illes d'Eivissa i Formentera.

La convocatòria de 2020 ofereix dues beques, dotades de 15.000€ en total.

Una primera beca dotada amb un màxim de 6.000€ per a la investigació de la toponímia (i microtoponímia) de la meitat de la costa del municipi de Sant Josep de sa Talaia, corresponent a les parròquies de Sant Agustí i Sant Josep, per una banda, o a les des Cubells, Sant Francesc de s'Estany i Sant Jordi de ses Salines, per l'altra. Dotada amb un màxim de 6.000€.

Una segona beca dotada amb un màxim de 9.000€ per a la investigació de la toponímia (i microtoponímia) de la costa del municipi de Santa Eulàlia des Riu.

El termini per presentar els treballs és el 31 de març de 2020.

Trobareu les bases d’aquestes beques a: https://www.irmu.org/centers/call/217.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.