Beca II Premis d’Investigació Jove

Beca II Premis d’Investigació Jove 03/03/2020

La Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià (FedinesPV) i l’Escola Valenciana, amb el patrocini de la Institució Alfons el Magnànim i la Caixa Popular, convoquen els II Premis d’Investigació Jove, amb l’objectiu de fomentar l’esperit científic dels estudiants d’ensenyament secundari dels centres valencians.

La convocatòria premiarà treballs de recerca, de tipus experimental o teòric, què els permetrà aplicar els coneixements propis del curs de cadascuna de les modalitats dels premis: tercer i quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà i superior.

Cadascuna d’aquestes modalitats tindrà un primer premi de 500€ i un lot de llibres per al centre. També s’atorgaran fins a un màxim de 10 premis finalistes, amb una dotació de 100€ cadascuna i també un lot de llibres per als centres. A més, es donarà un premi especial de 1.000€ per al millor treball cooperatiu entre centres diferents. I, finalment, també es donarà un premi de 200€ addicionals al millor treball sobre les dones i les seves aportacions a la societat tant si són guanyadors com finalistes.

El termini per presentar els treballs serà el 12 de juny de 2020.

Trobareu les bases d’aquest premi a: https://www.irmu.org/centers/call/216.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte per mitjà: federacioidecos@gmail.com.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.