L’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya” s’inaugura a Mura, on es podrà visitar de manera estable

L’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya” s’inaugura a Mura, on es podrà visitar de manera estable 25/02/2020

L’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya” acaba després de quatre anys llargs d’itinerància. A partir del mes de març es podrà visitar a Mura, població del Bages, situada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El proper dissabte 7 de març a les 11.30 h tindrà lloc al Centre d’Informació de Mura la signatura del conveni entre l’Ajuntament de la població i l’Institut Ramon Muntaner, pel qual l’exposició romandrà oberta al públic de manera estable. A les 12.00 h es durà a terme la inauguració, que comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Mura, Montserrat Playà i Camps, i de la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l’IRMU, M. Àngels Blasco i Rovira.

L’exposició ha estat promoguda per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada per l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de les entitats de l’Observatori de Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Trobareu el programa de l’acte al document adjunt a aquesta notícia.

A més, podeu consultar tota la informació sobre el projecte de l’exposició al portal de l’IRMU: https://www.irmu.org/projects/arquitecturatradicional.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.