Primera Trobada Internacional de Campaners i Carillonistes

Primera Trobada Internacional de Campaners i Carillonistes 25/02/2020

La Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya porten a terme la Primera Trobada Internacional de Campaners i Carinollistes, la qual es dividirà en dues jornades.

A la primera jornada es presentaran una sèrie de ponències sobre el món campaner i carillonista i tindrà lloc el dissabte 29 de febrer a l’Espai Catalunya Europa, a la delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea (Brusel·les). Mentre que a la segona jornada es realitzarà una activitat lúdica relacionada amb els carillons, què es durà a terme el diumenge 1 de març a Mechelen.

Aquesta trobada vol oferir un punt de confluència entre campaners i carillonistes de diferents països per poder compartir experiències i crear sinergies que permetin iniciar projectes compartits.

A més, durant la trobada es presentaran diverses iniciatives que han contribuït a posar en valor el món campaner, experiències que aporten la feina feta des de la vessant patrimonial, musical, pedagògica, divulgativa, de gènere i inclusió social i que, en general, serveixen per reconèixer i donar visibilitat al ric patrimoni de les campanes i els carillons.

La trobada s’organitza com a cloenda de l’exposició “Les campanes d’ús civil a Catalunya: cap a la concepció moderna dels temps” que es va inaugurar el 20 de gener de 2020 a l’espai Catalunya Europa a Brussel·les.

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes per a campaners, carillonistes i altres persones interessades en la temàtica.

Els idiomes que s’utilitzaran oficialment seran el català i l'anglès.

Podeu trobar el programa de la trobada adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.