Crida a la col·laboració amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus

Crida a la col·laboració amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus 17/02/2020

La Federació d’Ateneus i el magazín La Mira organitzen una exposició sobre la repressió franquista als ateneus durant la Guerra Civil, en el marc de l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Ateneus, que es celebrarà a Sant Joan Despí, al mes de març. 

Des del magazín La Mira, la investigadora que s’encarrega de la matèria està buscant complicitats entre els ateneus per recopilar material històric que es pugui fer servir per a l’exposició i el llibret que l’acompanyarà. Amb alguns ateneus s’està fent una cerca específica en relació a alguns materials concrets, però cal també material genèric de context.

Per aquest motiu, es fa una crida a la col·laboració amb fotografies de context o genèriques sobre l’activitat ateneística fins al final de la Segona República, com per exemple: agrupacions corals; activitats de formació i educació; de socors mutus; recaptes o accions de solidaritat; participació en les campanyes per l’Estatut; celebracions de l’adveniment de la República; i, en especial, actes polítics i sectorials de dones i joves.

En cas de disposar d’aquest tipus de material, cal fer un correu electrònic a comunicacio@ateneus.cat i la investigadora es posarà en contacte per gestionar-ho.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.